Трамп: Росія дуже мною незадоволена
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп: Росія дуже мною незадоволена

Трамп: Росія дуже мною незадоволена
Джерело:  online.ua

Американський президент Дональд Трамп заявив, що РФ незадоволена тим, що він переміг на виборах 2016 року, а також його теперішньою політикою, передає ONLINE.UA з посиланням на Fox News.
 
Голова Білого дому додав, що провів "чудову зустріч" з президентом Росії Володимиром Путіним в Гельсінкі і "добре з ним порозумівся".
 
"Ми добре порозумілися. Між іншим, це добре, а не погано, це дуже добре",- зазначив Трамп, додавши, що Росія "дуже незадоволена" його перемогою на виборах.
 
Окрім того, американський лідер вкотре розкритикував американські ЗМІ, які, на його думку, очікували від зустрічі з Путіним "боксерського поєдинку", а не дипломатії.

Нещодавно Трамп заявив, що Росія може втрутитися у майбутні американські вибори, щоб не допустити його перемоги.

Нагадаємо, що раніше авторитетне британське видання The Guardian опублікувало аналітичну статтю, в якій зазначило, що Україна буде першою жертвою політики американського лідера Дональда Трампа, якого хвилює власний бренд та репутація, а не вирішення серйозних міжнародних проблем.

Як повідомляв ONLINE.UA,  Трамп відхилив пропозицію президента Росії Володимира Путіна  про допит російськими слідчими американських громадян, яких Кремль підозрює в протиправній діяльності в РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?