Трамп розповів про "королів, королев та диктаторів" в НАТО
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп розповів про "королів, королев та диктаторів" в НАТО

Трамп розповів про "королів, королев та диктаторів" в НАТО
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп стверджує, що серед лідерів НАТО є "один або два диктатори", передає ONLINE.UA з посиланням на Washington Examiner.

Таку неочікувану заяву голова Білого дому зробив у штаті Іллінойс в ході промови, що була присвячена торговій політиці. Окрім того, він торкнувся підсумків саміту НАТО в Брюсселі, де, за його словами, лідери погодились "виділяти мільярди на оборону".

Трамп не уточнив, хто із керівників 28 держав-членів Альянсу очолює, за його словами, диктатуру. Проте сказав, що їм буде чи не найлегше збільшити оборонні видатки.

"Ці королі, королеви, президенти, прем’єр-міністри і диктатор – один чи два, яким чи не єдиним платити найлегше", - сказав Трамп, захищаючи під час виступу свою вимогу до держав НАТО збільшити витрати на оборону.

Голова Білого дому не називав конкретних імен, однак його заява пролунала невдовзі після висловленої критики на адресу Туреччини у зв’язку з затриманням американського пастора.

Як повідомляв ONLINE.UA,  президент США Дональд Трамп вкотре розкритикував країни НАТО.  Цього разу американський лідер заявив, що вони не тільки мало платять, але й затримують внески в бюджет Північноатлантичного альянсу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?