Трамп розповів, в якому випадку почнеться Третя світова війна
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп розповів, в якому випадку почнеться Третя світова війна

Трамп розповів, в якому випадку почнеться Третя світова війна
Джерело:  online.ua

Політика кандидата від Демократичної партії Хілларі Клінтон на посаді президента США в питаннях Сирії може призвести до Третьої світової війни, заявив кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Трампа Reuters.
"(Хілларі Клінтон - Ред.) не має ніякого плану для Сирії, з нею ви опинитеся в умовах Третьої світової війни. Вона не знає, що вона робить, так само, як з Лівією, так само, як і з усім іншим, що вона зробила", - заявив Трамп.
За його словами, пріоритетним завданням є боротьба з бойовиками «Ісламської держави», а не відставка сирійського президента Башара Асада.
«Нам необхідно зосередитися на ІД, а не на Сирії. Все закінчиться Третьою світовою війною через Сирію, якщо ми будемо прислухатися до Клінтон», - додав Трамп.
Відзначимо, в 2011 році, під час бойових дій в Лівії і вбивства Моаммара Каддафі, Клінтон обіймала пост державного секретаря США.
Як повідомляв ONLINE.UA, кандидат в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон перемогла Трампа в третьому, фінальному раунді теледебатів в університеті Невади в Лас-Вегасі в США, які відбулися 20 жовтня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?