Трамп сильно поліпшив життя людей Путіна: з'явилися скандальні цифри
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп сильно поліпшив життя людей Путіна: з'явилися скандальні цифри

Трамп сильно поліпшив життя людей Путіна: з'явилися скандальні цифри
Джерело:  Forbes

Перемога республіканця Дональда Трампа на виборах президента США збільшила статки російських бізнесменів, близьких до президента Росії Володимира Путіна, на $29 млрд.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Forbes.
Як зазначає видання, на збільшення доходів людей Путіна вплинули зростання вартості російських акцій, зміцнення рубля, а також подорожчання нафти до кінця 2016 року. Серед тих, хто розбагатів ще більше завдяки перемозі Трампа, Forbes називає Геннадія Тимченка і Леоніда Міхельсона - їх статки збільшилися на $1,8 млрд і $1,9 млрд відповідно через зростання акцій їхньої компанії Новатек.
Читайте також: У Трампа зробили тривожну заяву щодо санкцій проти Росії

На $1,6 млрд став багатшим співвласник Северстали Олексій Мордашов. Співвласник Новолипецького металургійного комбінату Володимир Лісін збільшив свої статки на $1,4 млрд, а глава Лукойлу Вагіт Алекперов - на $1,8 млрд.
Відзначається, що російські мільярдери після перемоги Трампа стали багатшими в середньому на 7,1%, тоді як американські всього на 2,8%.
Як повідомляв ONLINE.UA, Міністерство фінансів США включило до списку санкцій "список Магнітського" російських чиновників, підозрюваних у вбивстві колишнього розвідника РФ Олександра Литвиненка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?