Трамп терміново зателефонував Меркель - що сталося
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп терміново зателефонував Меркель - що сталося

Трамп терміново зателефонував Меркель - що сталося
Джерело:  online.ua

Американський глава Дональд Трамп провів телефонні переговори з канцлеркою Німеччини Ангелою Меркель. Дзвінок був присвячений річниці закінчення Другої світової війни, а також критично важливим питанням, пов'язаним з пандемією коронавіруса. Подробиці переговорів Трампа і Меркель повідомив прессекретар Білого дому Джадд Дір, передає ONLINE.UA.

Відзначається, що Трамп подзвонив Меркель у відповідь на її привітання з річницею перемоги, "висловлене в витончених виразах". Також повідомляється, що американський лідер подякував канцлерці за її тверду реакцію і рішучу відповідь на пандемію.

"Президент подякував канцлерці за рішучу відповідь на пандемію. Лідери двох країн також обговорили критично важливі регіональні і двосторонні питання", - додав Дір.

Нагадаємо, перед дзвінком Трампа Меркель телефонувала президенту Росії Володимиру Путіну. По телефону вони обмінялися привітаннями, а також досягли домовленостей про двостороннє співробітництво. Пресслужба Кремля повідомила, що Путін і Меркель констатували, що їх держави, Росія та Німеччина, є партнерами у вирішенні багатьох актуальних міжнародних проблем, і підтвердили намір вибудовувати подальші двосторонні відносини в конструктивному ключі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Трамп терміново зателефонував Путіну і зробив йому несподівану пропозицію у вигляді домоги для боротьби з коронавірусом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?