Трамп у соцмережах посварив американського друга України
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп у соцмережах посварив американського друга України

Трамп у соцмережах посварив американського друга України
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп посварив американського сенатора Джона Маккейна, якого називають другом України за його підтримку нашої країни та критику політики президента Росії Володимира Путіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Трампа.
"Сенатору Маккейну не варто було обговорювати в ЗМІ успіх або провал операції. Це лише надихає ворога. Він програє так довго, що розучився перемагати. Просто подивіться на цей бардак, наша країна загрузла в конфліктах по всьому світу", - написав американський президент.


Трамп також заявив, що командир спецназу Райн Оуенс, за словами генерала Меттіса, загинув в переможному бою, а не програв сутичку.
«Для США настав час порозумнішати і знову навчитися перемагати!», - зазначив Трамп.

Читайте також: Друг України в США знайшов нове жорстке слово для Путіна
8 лютого Маккейн заявив, що операцію, проведену спецназом ВМС США в Ємені, не можна назвати успішною, передає NBC News.
Як повідомляв ONLINE.UA,  командир спецназу Оуенс став першим військовослужбовцем, загиблим в період президентського терміну Трампа, який розпочався 20 січня. Атака на табір бойовиків «Аль-Каїди» в центральній частині Ємену стала першою антитерористичною операцією, санкціонованою Трампом на посаді президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?