Трамп ухвалив кадрове рішення по своєму соратнику, який жорстко лаяв Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп ухвалив кадрове рішення по своєму соратнику, який жорстко лаяв Путіна

Трамп ухвалив кадрове рішення по своєму соратнику, який жорстко лаяв Путіна
Джерело:  The Washington Post

Сенат США затвердив  генерала Корпусу морської піхоти у відставці Джеймса Меттіса, який критикував президента Росії Володимира Путіна, як главу Пентагону.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Washington Post.
Це призначення стало першим після вступу Дональда Трампа на посаду президента США. Він підписав перші документи, серед яких був отримавший схвалення в Конгресі закон, що надає право Меттісу зайняти пост глави Пентагону.
Читайте також: США перш за все: з'явилися повний текст і відео промови Трампа
За кандидатуру Меттіса проголосували 98 сенаторів, висунутий на пост глави Мін'юсту США Джеф Сешнс не голосував.
Згідно із законодавством США очолювати Пентагон може тільки та людина, яка не перебувала на службі протягом семи років до призначення. Однак Меттіс покинув службу в 2013 році. Для того, щоб він зайняв пост міністра оборони, було потрібне схвалення Конгресу.
Як повідомляв ONLINE.UA,  Джеймс Меттіс засудив агресію Росії в Україні, називав Путіна "шаленим", а також заявляв, що безпека Заходу може наступити тільки в разі розвалу РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?