Трамп вчинить з Путіним за жорстким сценарієм: з'явився прогноз
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп вчинить з Путіним за жорстким сценарієм: з'явився прогноз

Трамп вчинить з Путіним за жорстким сценарієм: з'явився прогноз
Джерело:  online.ua

Переможець президентських виборів в США Дональд Трамп не любить, коли з ним говорять з позиції сили, як це робить президент Росії Володимир Путін, розміщуючи ракети в Кенігсберзі і на Курилах, і тому Трамп буде тиснути на нього до поразки.


Таку думку політтехнолог Олексій Голобуцький висловив в блозі на ONLINE.UA.


Читайте також: Путін наближає Третю світову: названа небезпечна дата


"Іскандери", "Бастіони", "Бали" і С-400: кремлівський карлик вирішив, що розміщення ракет в період міжвладдя в США зійде йому з рук. А маючи ракети в Кенігсберзі і на Курилах, він, здається, всерйоз розраховує говорити з Дональдом Трампом з позиції сили і диктувати свої умови, - написав Голобуцький. - За фактом же він своїми руками заганяє Трампа в рамки єдиного і вкрай жорсткого сценарію: Донні вкрай не любить, коли хтось намагається говорити з позиції сили. Тим більше, не маючи для цього достатніх ресурсів. Вся історія Трампа як мільярдера свідчить: він з принципу тисне на таких самовпевнених любителів понтів аж до розорення. Після чого не сильно їм співчуває, а прямо кожен раз заявляє: а навіщо він на мене наїхав і намагався тиснути?".


"Іскандерами" і С-400 (цілком ймовірно, що і з ядерними ракетами) в Кенігсберзі (і, цілком ймовірно, в окупованому Криму) Путін не обмежився. Він плюнув акурат в святкову індичку Америки відразу з трьох узбереж, розмістивши ще й на Курилах (на Ітуруп і Кунаширі, які Японія справедливо вважає своїми і наполегливо веде відповідну дипломатичну кампанію з часів захоплення островів) надзвукові "Бастіони" і "Бали", - продовжив політтехнолог.


"Якщо японці публічно "висловлюють співчуття", тим більше на адресу країни, що успішно бореться за звання світового ізгоя, - це (вкупі з запуском США в серію лазерного озброєння, для якого надзвукові ракети - легка мета) теж має наводити Путіна на певні думки. але не наводить. Відповідно, це ще більш розігріє ситуацію на міжнародній арені до моменту інавгурації Дональда Трампа. і на 20-січня Путін не залишить йому іншого виходу, як максимально мобілізувати силову частину уряду, зробити вкрай жорсткі заяви і застосувати, як мінімум, демонстраційні заходи. Якими вони будуть - навряд чи хтось в змозі передбачити", - резюмував Олексій Голобуцький.


Більше  читайте в блозі Голобуцького на ONLINE.UA: "Водохресна спека": Путін розгортає Третю світову війну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?