Трамп видав нову заяву про плани щодо Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп видав нову заяву про плани щодо Путіна

Трамп видав нову заяву про плани щодо Путіна

Кандидат в президенти США від Республіканської партії  Дональд Трамп, який заявляв, що рано чи пізно США почнуть збивати російські літаки, висловив надію, що в разі перемоги на виборах, у нього будуть хороші відносини з президентом Росії Володимиром Путіним.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Українську правду.
"Я думаю, що буду мати з ним (Путіним - ред.) хороші відносини", - сказав Трамп.
Коментуючи наближення російських винищувачів до військових кораблів США, американський мільярдер заявив, що зможе змусити Путіна тримати військові літаки подалі від американських кораблів, якщо просто попросить "не робити цього знову".
Тим часом, стало відомо, що останній конкурент мільярдера Дональда Трампа серед "республіканців", губернатор штату Огайо Джон Кейсік офіційно заявив про припинення боротьби за можливість балотуватися на пост президента США. Раніше від подальшої боротьби за можливість балотуватися на пост президента США від "республіканців" відмовився головний конкурент Трампа - Тед Круз. Таким чином, мільярдер залишився єдиним претендентом на номінацію від республіканців і повинен стати кандидатом від партії на президентських виборах.
Нагадаємо, під час щорічної прес-конференції президент РФ  Володимир Путін похвалив кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа, назвавши його "дуже яскравою і талановитою людиною".


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?