Трамп відмовився вдруге ставати "людиною року"
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп відмовився вдруге ставати "людиною року"

Трамп відмовився вдруге ставати "людиною року"
Джерело:  online.ua

Американський президент Дональд Трамп відповів відмовою на пропозицію журналу Time знову стати "людиною року". Голова США подякував журналу за надану честь, але не погодився на інтерв'ю і фотосесії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter американського лідера.

У журналі Time відреагували на відмову Трампа, зазначивши, що президент неправильно розуміє систему, як вибирається "людина року". Тим самим видання спростувало інформацію про те, що Трампу надсилалась пропозиція стати переможцем в найпрестижнішій номінації, результати якої будуть оголошені 6 грудня 2017 року.

Читайте також: Пентагон випадково ретвітнул заклик до імпічменту Трампа

Нагадаємо, в 2016 році Дональду Трампу присвоїли звання "Людина року" відразу два видання - американський Time і британський Financial Times. У 2017 році Time також включив дочку президента Іванку Трамп і її чоловіка Джареда Кушнера в список найвпливовіших людей світу.

Слід додати, що номінація "Людина року" присуджується журналом Time з 1927 року. У ній перемагали багато світових лідерів. У 2007 році видання назвало "людиною року"
президента Росії Володимира Путіна, а в 2015 році в цій номінації перемогла канцлер Німеччини Ангела Меркель.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Трамп провів "відмінну" розмову з Путіним. Глави Росії та США провели телефонні переговори 21 листопада.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?