Трамп відповів на протести, у Путіна відразу приєдналися
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп відповів на протести, у Путіна відразу приєдналися

Трамп відповів на протести, у Путіна відразу приєдналися
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп розкритикував  масові протести, які пройшли в американських містах на наступний день після його інавгурації.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter американського лідера.
"Дивився вчора протести, але у мене було враження, що у нас тільки пройшли вибори! Чому ці люди не проголосували?" - написав Трамп.
Президент США також додав, що "знаменитості сильно попсували справу", кажучи про виступи в ході протестів багатьох відомих активістів, акторів і співаків.
Читайте також: Сумуємо по Обамі: зірки підтримали Жіночий марш проти Трампа яскравими фото і закликами
У Росії відреагували на заяву Трампа. Так, відомий пропагандист політики президента Росії Володимира Путіна Дмитро Смірнов процитував президента США в своєму Twitter.




Нагадаємо,  за даними журналістів, в акціях проти Трампа в США брали участь більше мільйона чоловік: по 100 тисяч людей вийшли в Нью-Йорку і Лос-Анджелесі, по 125 - в Чикаго і Бостоні, 70 - в Потрленді, 60 - в Атланті.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Смірнов заступився за президента США Дональда Трампа, якого обматюкала американська співачка Мадонна, чим викликав глузування користувачів мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?