Трамп відправив у Москву свого радника-фаната політики Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп відправив у Москву свого радника-фаната політики Путіна

Трамп відправив у Москву свого радника-фаната політики Путіна
Джерело:  РІА Новини

У Москву прибув радник обраного президента США Дональда Трампа Картер Пейдж, який вторить лінії російських ЗМІ і президента Росії Володимира Путіна, заявляючи, що нинішня ситуація в Україні - це результат втручання Держдепартаменту США.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
"Я зустрінуся з впливовими бізнесменами і ідейними лідерами", - розповів Пейдж, додавши, що залишиться в Москві до 13 грудня.
Читайте також: Пу тін обдурить: людині Трампа на пальцях пояснили задуми Кремля
Заступник голови МЗС Росії Сергій Рябков в свою чергу заявив, що дипломати не планують зустрічатися з Пейджем.
Нагадаємо, в березні 2016 року Трамп називав Пейджа в числі своїх радників з міжнародних справ. Після цього Пейдж опинився в центрі скандалу: джерела в розвідці США стверджували, що під час літньої поїздки в Москву він зустрічався з главою «Роснефти» Ігорем Сечіним і екс-главою адміністрації Путіна Сергієм Івановим. Сам Пейдж ці звинувачення заперечував, але на час призупинив роботу в штабі Трампа.
Як повідомляв ONLINE.UA, американський сенатор Джон Маккейн з Арізони, який критикував політику Путіна і очолював рух за надання зброї Україні, в грудні відвідає Київ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?