Трамп вимагає пояснень від опонентів у скандалі щодо України та Зеленського
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп вимагає пояснень від опонентів у скандалі щодо України та Зеленського

Трамп вимагає пояснень від опонентів у скандалі щодо України та Зеленського
Джерело:  online.ua

Американський президент Дональд Трамп вимагає свідчень щодо скандалу навколо України від Адама Шиффа - очільника спецкомітету з розвідки Палати представників. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter.

За його словами, той збрехав, коли звинуватив президента у порушеннях під час розмови з українським колегою Володимиром Зеленським у липні.

"Чи було це брехнею корумпованого Шиффа? ... Коли ми допитаємо хитрого Шиффа, щоб з'ясувати чому вигадав зміст розмови і зачитав цю фікцію перед Конгресом і американським народом? Я вимагаю його свідчень!" - підкреслив Трамп.

На думку президента США, опублікована Білим домом стенограма "не збігається зі змістом реальної телефонної розмови".

Нагадаємо, Трампа звинуватили у зловживанні владою. Він нібито тиснув на офіційний Київ, намагаючись напередодні виборів-2020 отримати компромат на політичних опонентів.

Як повідомляв ONLINE.UA, адміністрація Сполучених Штатів випадково визнала правдивість інформації про тиск на Зеленського шляхом затримки військової допомоги. Помилки припустився на пресконференції в.о. керівника апарату Білого дому Мік Малвані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?