Трамп виправдався за скандальну заяву у розмові з Зеленським
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп виправдався за скандальну заяву у розмові з Зеленським

Трамп виправдався за скандальну заяву у розмові з Зеленським

Американський президент Дональд Трамп спростував знайомство з послом в Україні Марі Йованович, яка свідчила проти нього у справі про імпічмент. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

Йованович відсторонили з дипломатичної посади через втрату довіри президента.

"Я насправді не знаю її. Але якщо подивитися на стенограми, президент України теж не був її шанувальником", - підкреслив Трамп, посилаючись на скандальну телефонну розмову у липні.

Президент Володимир Зеленський у розмові розповів, що експосол США не дуже добре сприйняла його після виборів.

"Я впевнений, що вона дуже чудова жінка. Я просто не багато знаю про неї", - додав американський лідер.

Йованович виступила у Палаті представників США перед трьома комітетами зі свідченнями. Напередодні була оприлюднена відповідна стенограма. Дипломатка заявила про почуття заляканості через твердження президента про "певні речі", які на неї чекають.

У заявах Трампа існує певна тенденція. Нещодавно свідчення у справі про імпічмент надав повірений у справах США Вільям Тейлор. Після цього президент також стверджував, що не знає дипломата.

Як повідомляв ONLINE.UA, представники Білого дому у розмовах з медіа заявили, що Дональд Трамп ледь не з ненавистю ставився до України під час перших тижнів каденції. Він вважав Київ учасником змови з демократами проти нього.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?