Трамп висловився про домовленості з Путіним і зізнався, що їм заважає
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп висловився про домовленості з Путіним і зізнався, що їм заважає

Трамп висловився про домовленості з Путіним і зізнався, що їм заважає
Джерело:  BBC

Президент США Дональд Трамп заявив, що ЗМІ заважають домовитися з російським лідером  Володимиром Путіним, публікуючи інформацію про зв'язки його адміністрації з РФ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.


"Путін, можливо, вважає, що він більше не може домовитися зі мною, так як політично це буде дуже непопулярним для політика", - сказав Трамп під час прес-конференції, додавши, що йому було б легше вибрати жорсткий курс по відношенню до Росії, але він вибрав шлях, який, на його думку, відповідає інтересам США.
Американський лідер вважає, що США варто підтримувати хороші відносини з РФ, тому що обидві країни володіють ядерною зброєю.
"Я нічого не робив для Росії, я нічого не зробив для Росії. Якщо ми зможемо порозумітися з Росією, то це позитивна річ", - зазначив Трамп.
Читайте також: "Зрадник" і російський слід в оточенні Трампа: західні ЗМІ поставили п'ять питань
Президент США в черговий раз звинуватив американські ЗМІ в поширенні "фейкових новин" і пообіцяв розслідувати справи про витоки матеріалів спецслужб в пресу.
Він також підкреслив, що чиновники з його адміністрації, за його інформацією, не мають зв'язків з Росією.
"Вони нічого про це не знають. Вони не були в Росії. Вони ніколи не дзвонили в Росію. Їм ніколи ніхто не дзвонив. Це все фейкові новини", - підкреслив Трамп.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Дональд Трамп розповів про причини відставки свого радника Майкла Флінна, який був звільнений в понеділок 13 лютого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?