Трамп висловився про загрози Росії і Китаю
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп висловився про загрози Росії і Китаю

Трамп висловився про загрози Росії і Китаю
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп вважає, що Росія і Китай є "жахливими загрозами", перед обличчям яких необхідно розвивати ядерний потенціал.

З такими словами він виступив в рамках доповіді в Конгресі США, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Китай і Росія почали спільні морські навчання біля кордонів Північної Кореї

Трамп підкреслив, що США у всьому світі стикаються з терористами, режимами-ізгоями і такими супротивниками як РФ і Китай, що кидають виклик цінностям, економіці і інтересам Америки.

"Самое вірний засіб для захисту - міць, що не має рівних", - підкреслив американський лідер, закликаючи Конгрес фінансувати армію з метою модернізації ядерного потенціалу настільки, щоб одна його сила і міць стримувала будь-які акти агресії.

Він висловив надію, що колись "настане чарівний момент", коли держави світу спільно ліквідують ядерну зброю. "Нажаль, ми ще не досягли цього моменту", - зауважив Трамп.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Мінфін США опублікував "кремлівську доповідь" з 210 російських чиновників, олігархів і політиків, а також ряду компаній РФ, які наближені до президента Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?