Трамп висунув Клінтон нові сумні звинувачення
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп висунув Клінтон нові сумні звинувачення

Трамп висунув Клінтон нові сумні звинувачення
Джерело:  BBC

Кандидат в президенти США від Республіканської партії  Дональд Трамп  запропонував своєму головному конкурентові на виборах Хілларі Клінтон пройти тест на наркотики перед наступними дебатами.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Виступаючи перед виборцями в Нью-Гемпширі, Трамп уїдливо заявив, що Клінтон перед попередніми дебатами була енергійною, "спочатку була вся на взводі", а після завершення ефіру "ледь могла дійти до машини".

"Ми повинні пройти тест на наркотики", - сказав Трамп, але при цьому не навів жодних доказів, що Клінтон могла вживати якісь препарати.

Кінцеві теледебати кандидатів у президенти США заплановані на 19 жовтня в Лас-Вегасі.

Як повідомляв ONLINE.UA, після других теледебатів в США, згідно з даними опитування, кандидат від Демократичної партії Хілларі Клінтон перемогла свого конкурента Дональда Трампа:  перемогу Клінтон присудили 57% глядачів, в той час як Трампу віддали перевагу 34% опитаних.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?