Трамп визначився з людиною на ще один важливий пост
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп визначився з людиною на ще один важливий пост

Трамп визначився з людиною на ще один важливий пост
Джерело:  Reuters

Новообраний президент США Дональд Трамп вніс кандидатуру відставного генерала Джона Келлі на посаду міністра національної безпеки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
У заяві адміністрації Трампа йдеться, то Келлі «очолить строкову місію щодо запобігання нелегальній міграції та підвищення безпеки кордонів».

Читайте також: На найважливіший пост при Трампі претендують друзі і вороги Путіна: названі імена
У число першочергових завдань Келлі на посаді міністра також буде входити модернізація Адміністрації транспортної безпеки і зміцнення зв'язків між правоохоронними органами і спецслужбами.
Джон Келлі - колишній глава Південного командування ВС США (ЮКОМ), в обов'язки якого входило планування операцій збройних сил США в Центральній і Південній Америці і в Карибському регіоні. Він пішов у відставку з поста глави ЮКОМ в січні 2016 року.
У 2008-09 роках генерал Келлі командував силами коаліції на чолі з США на заході Іраку. Його син, лейтенант Роберт Майкл Келлі, в 2010 році був убитий в Афганістані.
Як повідомляв ONLINE.UA, Дональд Трамп відреагував на заяву Центрального розвідувального управління США про те, що Росія втручалася у вибори, щоб допомогти мільярдерові виграти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?