Трамп вперше розказав про конфлікт на саміті G7
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп вперше розказав про конфлікт на саміті G7

Трамп вперше розказав про конфлікт на саміті G7
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп вважає корисною присутність Росії на наступному саміті "Великої сімки". Про це він заявив перед зустріччю з канцлеркою Німеччини Ангелою Меркель у Біарріці, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

 Трамп зауважив, що саміт, "ймовірно, пройде в Маямі". На питання про те, чи буде запрошена Росія, він відповів, "що це було б корисно", але додав, що не всі лідери згодні з цим, тому і виник конфлікт.

"Ми говорили про Росію, не було голосування або чогось такого... Я схиляюся до того, щоб сказати "так". Є ті, хто зі мною на 100% згоден, є ті, хто не погоджується. Ми обговорювали Росію. Подивимося, що буде. Я думаю, що це було б корисно, не факт, що інші з цим погоджуються", - додав він.

 Також очільник Білого дому розказав про обговорення питання ядерної зброї в Ірану.

"Великий прогрес досягнутий щодо Ірану. Ми в тій чи іншій мірі прийшли до єдиної думки. Вона полягає в тому, що їм не можна мати ядерну зброю", - сказав Трамп.

Як повідомляв ONLINE.UA, політичний експерт Василь Мокан вважає, що у Вашингтоні свідомо вирішили провести зустріч Трампа і Зеленського після парламентської кампанії, щоб перемовини не розтлумачили, як втручання у виборчий процес.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?