Трамп вперше відверто розказав про особисті стосунки з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп вперше відверто розказав про особисті стосунки з Путіним

Трамп вперше відверто розказав про особисті стосунки з Путіним
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп вважає, що налагодив з очільником Кремля Володимиром Путіним дуже хороші особисті стосунки. З даною заявою виступив радник з національної безпеки американського президента Джон Болтон в інтерв'ю радіостанції "Голос Америки", передає ONLINE.UA.

"Президент Трамп вважає, що у нього дуже хороші особисті стосунки з президентом Путіним", - зазначив Болтон.

Радник очільника Білого дому наголосив, що "існує багато питань, за якими у нас є розбіжності, без сумніву", але Трамп сподівається, що його особисті взаємини з Путіним "приведуть до чогось більшого".

Варто зазначити,що 31 липня Путін і Трамп провели коротку телефонну розмову, під час якої президент США запропонував допомогти Росії в боротьбі з лісовими пожежами в Сибіру.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що американський глава  Дональд Трамп жорстко засудив президента Росії Володимира Путіна за дії в Керченській протоці і його подальші плани по Україні.  Він заявив, що не може дозволити і допустити "певні речі", які Росія планує зробити проти України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?