Трамп все ж віддає найважливіший пост "другові Путіна"
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп все ж віддає найважливіший пост "другові Путіна"

Трамп все ж віддає найважливіший пост "другові Путіна"
Джерело:  ТАРС

Обраний президент США Дональд Трамп висунув главу найбільшої нафтової компанії США ExxonMobil Рекса Тіллерсона, якого в 2013 році президент Росії Володимир Путін нагородив орденом, на пост Держсекретаря.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
"Його завзятість, великий досвід і глибоке розуміння геополітики допоможуть йому відмінно впоратися з обов'язками держсекретаря", - йдеться в письмовій заяві Трампа, поширеній його перехідною командою.
Читайте також: На найважливіший пост при Трампі претендують друзі і вороги Путіна: названі імена
Трамп висловив упевненість в тому, що на своїй новій посаді Тіллерсон "сприятиме регіональній стабільності і сконцентрує свою увагу на захисті ключових національних інтересів Сполучених Штатів".
Нагадаємо, Рекс Тіллерсон на зустрічі з обраним американським президентом заявив, що згоден зайняти пост Державного секретаря США, і для нього це "буде честю".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Дональд Трамп вніс кандидатуру відставного генерала Джона Келлі на посаду міністра національної безпеки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?