Трамп з дружиною виконали перший танець після інавгурації: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп з дружиною виконали перший танець після інавгурації: з'явилося відео

Трамп з дружиною виконали перший танець після інавгурації: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Дональд Трамп запросив на танець свою дружину Меланію під час традиційного балу Свободи, присвяченому  інавгурації президента США.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.
Президент і Перша леді США виконали перший танець у якості президентського подружжя на балу Свободи, який відбувся увечері 20 січня в Білому домі після інавгурації. Для танцю Дональда і Меланії Трамп була обрана легендарна пісня Френка Сінатри "My Way". В кінці композиції до танцю приєдналися віце-президент Майкл Пенс з дружиною Карен.
Читайте також: Трамп пожартував, підписуючи перші укази на посаді президента США: з'явилося відео
На балу також виступив хореограф і танцюрист Майкл Флетлі, який відомий по постановці ірландського танцювального шоу "Feet of Flames". Він потрапляв до Книги рекордів Гіннесса як найшвидший у світі танцюрист чечітки.


Як повідомляв ONLINE.UA,  після інавгурації 45-го президента США Дональд Трамп, його дружина Меланія і віце-президент Майкл Пенс прийняли урочистий парад.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?