Трамп закликав арабські країни до ізоляції Ірану
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп закликав арабські країни до ізоляції Ірану

Трамп закликав арабські країни до ізоляції Ірану
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп закликав лідерів арабських держав до ізоляції Ірану, який, на думку американського лідера, несе загрозу безпеці та стабільності у регіоні.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на DW.

Читайте також: У Білому домі готуються до можливого імпічменту Трампа — ЗМІ

"Від Лівану до Іраку, Йємену Іран спонсорує, озброєю та тренує терористів та різноманітні воєнизовані угрупування, які поширюють руйнування та хаос у регіоні", - заявив Трамп під час арабо-ісламо-американському саміті в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

"Поки іранський режим не висловить бажання бути партнером для встановлення миру, всі держави мають працювати над його ізоляцією", - додав Трамп.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні Дональд Трамп разом зі своєю дружиною Меланією вирушив у перше міжнародне турне у ролі голови США: після Саудівської Аравії американський президент відвідає Ізраїль, Італії та Бельгії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?