Трамп заявив про лист від Путіна: в Кремлі дали коментар
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп заявив про лист від Путіна: в Кремлі дали коментар

Трамп заявив про лист від Путіна: в Кремлі дали коментар
Джерело:  online.ua

Обраний президент США Дональд Трамп заявив про те, що отримав листа від президента Росії  Володимира Путіна, в якому той висловив надію на співпрацю.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення штабу Трампа.


У тексті листа Путін висловлює надію на продуктивну співпрацю між США і Росією.


«Серйозні глобальні і регіональні зміни, з якими стикаються наші країни в останні роки, показують, що відносини між Росією і США залишаються важливим фактором для забезпечення стабільності і безпеки сучасного світу», - наводять текст листа американські ЗМІ.


Читайте також: З Україною Путіну не допоможе навіть "друг" Трамп, а великі війни Кремль не любить - західні ЗМІ  


При цьому прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков підтвердив, що російський президент надіслав листа Дональду Трампу.


«Путін дійсно відправив Трампу вітальне послання з нагоди Різдва і Нового року, в якому російський президент також висловив надію на налагодження двосторонніх відносин», - сказав Пєсков, якого цитує ТАСС.




Як повідомляв ONLINE.UA,  стало відомо, що в підготовленій Пентагоном доповідній записці про провідні пріоритети адміністрації новообраного президента США Дональда Трампа в області безпеки немає згадки про Росію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?