Трамп збирає в Білому домі Сенат США через КНДР
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп збирає в Білому домі Сенат США через КНДР

Трамп збирає в Білому домі Сенат США через КНДР
Джерело:  BBC

Адміністрація президента США Дональда Трампа запросила американський Сенат у повному складі до Білого дому, щоб обговорити ядерну програму КНДР.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС-Україна.

 У нараді, яка відбудеться в Білому домі в середу, 26 квітня, візьмуть участь усі 100 сенаторів, а також державний секретар США Рекс Тіллерсон і міністр оборони країни Джеймс Меттіс.

Читайте також: Китай закликав США до стриманості щодо КНДР

Зазначається, що представники адміністрації Трампа регулярно виступають в Конгресі, але збір усіх сенаторів в Білому домі в повному складі - вкрай незвичайний захід. Перед сенаторами також виступлять директор Національної розвідки США Ден Коутс та голова генштабу Джозеф Данфорд.

Напередодні на зустрічі з представниками Радбезу ООН Дональд Трамп заявив, що хотів би "нарешті вирішити проблему Північної Кореї". Він додав, що ООН має бути готова ввести нові санкції проти КНДР.

У прес-службі Білого дому також повідомили, що 24 квітня Трамп обговорив питання КНДР в телефонній розмові з канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

Як повідомляв ONLINE.UA , під час телефонної розмови Меркель та Трамп обговорили також ситуацію на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?