Трамп знайшов посаду для ще одного критика Путіна: в мережі іронізують
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп знайшов посаду для ще одного критика Путіна: в мережі іронізують

Трамп знайшов посаду для ще одного критика Путіна: в мережі іронізують
Джерело:  Foreign Policy

Адміністрація президента США Дональда Трампа запропонувала кандидатуру Фіони Гілл, відомого критика президента РФ Володимира Путіна, на посаду радника з Росії і Європі в Раді національної безпеки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Foreign Policy.
Фіона Хілл є громадянкою США і Великобританії, закінчила Гарвард. Вона - співробітниця інституту Брукінгса, автор багатьох книг про Росію, знавець російської та радянської історії та російської мови, яка вчилася в тому числі в Московському інституті іноземних мов імені Моріса Тореза.
Хілл працювала на розвідку США з 2006 по 2009 роки і неодноразово виступала в пресі з критикою Путіна. Зокрема, в 2013 році вона випустила біографію президента РФ, в якій застерегла його опонентів від недооцінки стратегічних здібностей Путіна і його вміння знаходити слабкі місця супротивників, чому російського лідера, за словами Хілл, навчили під час роботи в КДБ.

Читайте також: Знову Росія: в США спалахнув сильний скандал з людиною Трампа
Після перемоги Трампа на виборах президента, Хілл прокоментувала можливість перезавантаження відносин між РФ і США, заявивши, що, «росіяни будуть переповнені очікувань, а через п'ять хвилин вони розчаруються, тому що США і Росії дуже важко зійтися в поглядах».
У мережі іронізують з приводу нового можливого призначення Трампа, яке не сподобається Росії.







Як повідомляв ONLINE.UA,  кандидат на посаду директора Національної розвідки США Деніел Коутс заявив, що Росія, Китай і Північна Корея є головними загрозами для США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?