Трамп знову голосно осоромився: американці обурені
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп знову голосно осоромився: американці обурені

Трамп знову голосно осоромився: американці обурені
Джерело:  online.ua

Американський глава Дональд Трамп голосно осоромився при привітанні команди Канзас-Сіті з перемогою в Супербоула, заявивши, що пишається штатом Канзас. Але насправді це місто знаходиться в штаті Міссурі. Через скандальну помилку Трампа обурилися американці. Вони розкритикували президента за незнання принципових речей. Втім, Трамп швидко виправив твіт, але його помилкове повідомлення встигли зберегти користувачі мережі, передає ONLINE.UA.

"Вітаю "Канзас-Сіті Чіфс" з хорошою грою і з фантастичним поверненням, досконалим під колосальним тиском. Ви чудово представили штат Канзас. Наша країна вами пишається", - написав Трамп в Twitter.

На цю грубу географічну помилку звернули увагу американці. Зокрема, колишня сенаторка-демократка від штату Міссурі Клер Маккесіл опублікувала на своїй сторінці в соцмережі помилковий твіт Трампа, який масово коментують американці. Вони обурені тим, що президент країни не пам'ятає географію штатів. Хоча деякі з них з гумором відреагували на конфуз американського лідера. Вони дякують Трампу за те, що хоч назву команди він не забув.

Слід зазначити, команда "Канзас-Сіті Чіфс" вперше за кілька десятиліть виграла Супербоул - фінал Національної футбольної ліги США. Гравці з Міссурі серйозно поступалися каліфорнійської команді "Сан-Франциско Форті Найнерс", але все ж таки змогли взяти верх. Для команди з Канзасу це перший виграний Супербоул з 1969 року, а "Сан-Франциско" програв другий Супербоул в історії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Трамп голосно осоромився під час малювання з дітьми. Він раптово забув кольори американського прапора, замалювавши одну зі смуг синім кольором.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?