Трамп знову осоромився на публіці - фото розсмішило мережу
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп знову осоромився на публіці - фото розсмішило мережу

Трамп знову осоромився на публіці -  фото розсмішило мережу
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп знову з'явився на публіці зі шматком туалетного паперу, приклеєним до черевика, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Daily Mail".

В чергову неприємну ситуацію очільник Білого дому потрапив 12 листопада, коли разом з дружиною Меланією перебував у Нью-Йорку. Спочатку президент США виступив з промовою в Економічному клубі Нью-Йорка, а потім приїхав до вертолітного майданчика на Манхеттені. Туалетний папір помітили, коли глава США піднімався на борт вертольота.

Варто зазначити, що в 2018 році Трампа висміяли за туалетний папір на черевику. Президент Сполучених Штатів Америки піднявся трапом літака з білим клаптиком паперу, що розвівався на вітрі.

"Сміх крізь сльози; рука-лице; я буду за ним сумувати - це просто людина-шоу; ніхто не зрозумів - це просто дуже чорний піар; Трамп створений, щоб мережа мала, що обговорювати", - жартують користувачі мережі.

Фото - Reuters

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Меланія Трамп виявилася в гучному скандалі ч ерез люб’язності з Бараком Обамою під час похорону Барбари Буш.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?