Трамп зробив два найважливіших призначення
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп зробив два найважливіших призначення

Трамп зробив два найважливіших призначення
Джерело:  CNN

Переможець президентських виборів в США Дональд Трамп

затвердив кандидатів на посади Генерального прокурора і керівника Центрального розвідувального управління.


Про це заявили джерела в перехідній команді Трампа, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.



Читайте також

:

Обама

зробив гучну заяву про Трампа і Росію Путіна


Так Трамп запросив конгресмена-республіканця з штату Канзас Майка Помпео обійняти пост глави ЦРУ. При цьому відомо, що Помпео був в числі перших прихильників республіканця в Палаті представників і висловлював жорстку критику проти кандидата від Демократичної партії Хілларі Клінтон.


Водночас майбутній президент США зробив сенаторові Джеффу Сешнсу офіційну пропозицію обійняти посаду Генпрокурора, але поки що невідомо, чи прийняв її кандидат. 69-річний Сешнс чотири рази обирався до Сенату, а під час президентських перегонів в США вважався однією з основних ланок, що пов'язують Республіканську партію і Дональда Трампа. Також примітно, що саме він в ключові моменти закликав республіканців згуртуватися навколо мільярдера.


Нагадаємо, інавгурація Дональда Трампа буде проведена 20 січня.


Як повідомляв ONLINE.UA,

начальник Національної розвідки США Джеймс Клеппер першим з адміністрації чинного президента США Барака Обами подав у відставку

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?