Трамп зробив це через Зеленського: в США продовжують шокувати новими зізнаннями
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп зробив це через Зеленського: в США продовжують шокувати новими зізнаннями

Трамп зробив це через Зеленського: в США продовжують шокувати новими зізнаннями
Джерело:  online.ua

Один із найближчих соратників адвоката американського лідера Дональда Трампа Лев Парнас зізнався, що президент США "використав" ураган у США як привід скасувати візит до Польщі, однак насправді зробив це, щоб натиснути на українського колегу Володимира Зеленського. Такими даними він поділився в телевізійному інтерв'ю MSNBC, передає ONLINE.UA.

"Президент Трамп повинен був особисто зустрітися із Зеленським у Польщі. Але він використав ураган як виправдання. Це було не через ураган. А тому, що він злився, бо Зеленський все ще не зробив спроби і не доклав зусиль, щоб зробити оголошення (про розслідування щодо Байдена – ред", - розказав Лев Парнас.

За його словами, очільник Білого дому повинен був приїхати до Польщі в рамках заходів до 80-ї річниці Другої світової війни і 1 вересня у нього була запланована зустріч з українським лідером Володимиром Зеленським. Проте президент США неочікувано для всіх скасував поїздку, пояснивши це тим, що до Флориди наближається ураган.

Варто звернути увагу на те, що замість Трампа до Варшави полетів віцепрезидент Майк Пенс, який провів зустріч з Зеленським. Парнас запевняє, що глава США попросив Пенса сказати Володимиру Зеленському, що він повинен зробити заяву про розслідування щодо Джо Байдена, головного конкурента Трампа на виборах.

Окрім того, Лев Парнас наголосив, всі його контакти з людьми президента України велися за вказівкою Джуліані, який розповідав Трампу детально про ці розмови.

"Президент Трамп точно знав, що відбувається. Він знав про всі мої пересування. Я б нічого не зробив без згоди Руді Джуліані або президента" – зазначив він.

Варто нагадати, що Палата представників Конгресу США 15 січня підтримала резолюцію про передачу Сенату статей про імпічмент президента Дональда Трампа.

Як повідомляв ONLINE.UA, Парнас стверджує, що у травні минулого року передав новому українському лідеру Володимиру Зеленському ультиматум від Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?