Трамп зробив важливу заяву щодо Росії і ядерної зброї
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп зробив важливу заяву щодо Росії і ядерної зброї

Трамп зробив важливу заяву щодо Росії і ядерної зброї
Джерело:  Reuters

Президент США Дональд Трамп має намір домогтися лідерства своєї країни у сфері ядерної зброї, при цьому домагаючись вигідних домовленостей з Росією.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю глави Білого дому агентству Reuters.
"Це було б чудово, це була б мрія – жодної країни з ядерною зброєю. Але раз воно є, то ми хочемо бути по цій частині першими", - сказав він.
Крім того, Трамп зазначив, що США не повинні відставати у цій сфері навіть від дружніх країн.


Читайте також: В Росії дали прогноз щодо "угоди" Путіна з Трампом щодо України

При цьому він назвав "однобічною" угоду з Росією за договором про скорочення наступальних ядерних озброєнь.


"Ми почнемо укладати гарні угоди", - пообіцяв Трамп.


У той же час, президент США пообіцяв потенційної на зустрічі з Путіним підняти питання про можливе порушення Росією Договору про ліквідацію ракет середньої і малої дальності (РСМД).


Трамп заявив, що вважає цю проблему важливою і зазначив, що в його розкладі поки не значиться особиста зустріч з президентом Росії.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  президент США Дональд Трамп заявив про те, що очікує від Росії повернення окупованого Криму, а також дій з деескалації на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?