Трамп зустрівся із Папою Римським: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп зустрівся із Папою Римським: з'явилося відео

Трамп зустрівся із Папою Римським: з'явилося відео
Джерело:  Голос Америки

Президент США Дональд Трамп у рамках першої закордонної поіздки на своєму посту зустрівся із Папою Римським Франциском.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Голос Америки".

Франциск прийняв Трампа на розширеній аудієнції, що тривала близько півгодини.

Читайте також: Меланія Трамп в Ізраїлі не захотіла брати за руку свого чоловіка: з’явилося відео

Після закритої аудієнції в Апостольському палаці відбулася коротка зустріч за участю інших членів американської делегації. На ній були присутні перша леді Меланія Трамп, держсекретар Рекс Тіллерсон, радник з національної безпеки Герберт Реймонд Макмастер, дочка Трампа Іванка та її чоловік Джаред Кушнер, які є офіційними радниками президента США.

На цій зустрічі відбувся обмін подарунками. Так, Трамп подарував Папі книги Мартіна Лютера Кінга, американського баптиського священника, який у 20-му столітті боровся за права афроамериканців.

У свою чергу Папа Римський подарував Трампу медаль, зроблену римським художником. Він пояснив, що на ній зображено оливкове дерево, яке є символом миру.

Крім того, Франциск дав Трампу підписану копію свого послання миру 2017 року із назвою: "Ненасильство - стиль політики для миру" та копію його енцикліки 2015 року про необхідність захисту навколишнього середовища від наслідків зміни клімату.

Як повідомляв ONLINE.UA, під час зустрічі із прем'єром Ізраїлю Беньяміном Нетаньяху Трамп забув потиснути руку своєму партнеру перед камерами фотографів, але згодом повернувся та довго вітав ізраїльського лідера.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?