Трамп зважився на нове резонансне рішення через пандемію - важливі дані
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп зважився на нове резонансне рішення через пандемію - важливі дані

Трамп зважився на нове резонансне рішення через пандемію - важливі дані
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп продовжує дивувати міжнародну спільноту неоднозначними та парадоксальними рішенням на тлі загострення пандемії в Штатах - 21 квітня очільник Білого дому заявив, що має намір підписати указ про призупинення імміграції в США через наслідки епідемії коронавірусу. Про це президент традиційно повідомив на своїй сторінці у Twitter, однак не розповів, коли це станеться, передає ONLINE.UA.

"У світлі нападу невидимого ворога, а також необхідності захистити робочі місця наших величних американських громадян, я підпишу указ про тимчасове призупинення імміграції до Сполучених Штатів!", - сказано в повідомленні очільника Білого дому.

Не важко здогадатися, що нова пропозиція Дональда Трампа зустріне потужний опір з боку груп, які активно підтримують імміграцію, деяких представників бізнесу та ідеологічних противників американського лідера.

Варто також звернути увагу на те, що нещодавно радник Трампа з економічних питань Пітер Наварро висунув нові звинувачення китайській владі. За його словами, КНР спочатку ховала коронавірус, а тепер наживається на пандемії. Команда Трампа запевняє, що вірус зародився саме в Китаї і його витік пов’язаний з Інститутом вірусології в місті Ухань, який був епіцентром епідемії.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше очільник Білого дому Дональд Трамп наголосив, що восени 2020 року в Сполучених Штатах Америки може повторитися епідемія коронавірусу COVID-19. Він також зазначив, що має намір швидкими діями цьому запобігти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?