Трампа через записи в Twitter відчитали, як школяра
Категорія
Світ
Дата публікації

Трампа через записи в Twitter відчитали, як школяра

Трампа через записи в Twitter відчитали, як школяра
Джерело:  Associated Press

Державний секретар США Джон Керрі висловився з приводу коментарів новообраного американського президента Дональда Трампа в Twitter, в яких він обговорює питання міжнародної політики.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ABC News.
«Я не роблю заяв щодо міжнародної політики за допомогою Twitter. Я не думаю, що 140 символів дозволяють адекватно справлятися зі складними виборами, які ми робимо», - заявив Керрі в інтерв'ю виданню.
Держсекретар розраховує на те, що нова адміністрація США вибере інший тип комунікації.
Читайте також: Трамп з конфліктом остаточно став президентом США
В інтерв'ю він також прокоментував заяву Трампа в Twitter про те, що всі витрати з американського бюджету на будівництво стіни на мексиканському кордоні будуть відшкодовані Мексикою пізніше. Керрі наголосив, що мексиканці не будуть «добровільно платити за те, з чим вони не згодні».
Як повідомляв ONLINE.UA,  відомий російський журналіст Олексій Венедиктов пояснив, чому росіянам не варто судити Трампа за його постам в Twitter і сприймати, як клоуна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?