Трамповський виглядав упевненіше: соцмережі розбурхали віце-президентські дебати в США
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамповський виглядав упевненіше: соцмережі розбурхали віце-президентські дебати в США

Трамповський виглядав упевненіше: соцмережі розбурхали віце-президентські дебати в США
Джерело:  online.ua

У США відбулися телевізійні дебати кандидатів у віце-президенти країни Тімоті Кейна, що представляє Демократичну партію, кандидатом на пост президента США від якої виступає Хілларі Клінтон, і Майкла Пенса, кандидата на пост віце-президента від Республіканської партії, яку в президентських перегонах представляє одіозний мільярдер Дональд Трамп.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Російську службу Бі-бі-сі».
При цьому учасники теледебатів неодноразово торкалися відносин США і Росії, політики президента РФ Володимира Путіна, проблем економіки, імміграції та зовнішньої політики Штатів.
Пенс піддав критиці адміністрацію Барака Обами за те, що він надав свободу дій Володимиру Путіну. Він так пояснив заяву Трампа про те, що Путін - сильний лідер: "Коли ми бачимо, що маленький, що залякує світ. керівник Росії виглядає сильнішим на світовій арені, ніж лідер Америки, - це констатація неприємного факту, а не схвалення Володимира Путіна Дональдом Трампом".
При цьому Кейн, відповідаючи на питання про те, чому не спрацювала «політика перезавантаження» авторства Хілларі Клінтон щодо Росії, відповів коротко: "Володимир Путін. Володимир Путін диктатор. Він не лідер".
У той же час з'явилася і реакція соцмереж на теледебати, що відбулися.
«Головне відчуття від віце-президентських дебатів таке: "Ну чому не ці двоє, а їх боси йдуть в президенти?" Дві нормальних людини вели нормальний діалог на теми, що мають значення», - написав у своєму Facebook журналіст Іван Яковина.
«До речі, трамповський Пенс виглядав трохи впевненіше: навіть ліберальний CNN віддав перемогу йому - 48 проти кейновських 42», - додав Яковина.
«Дебати кандидатів у віце-президенти США - вогонь!», - написав у своєму Twitter користувач Sergey SizOff.
"Маленький, що залякує світ, керівник Росії", мабуть, дуже ображений», - додав Sergey SizOff.
Sergey SizOff: Загалом, стало ясно - Путіну обирати в Америці немає з кого. Значить, війна?




Як повідомляв ONLINE.UA, перші теледебати кандидатів у президенти США Хілларі Клінтон (Демократична партія) і республіканця Дональда Трампа подивилася рекордна за останні 36 років кількість глядачів - 84 мільйони осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?