Трампу дали слушну пораду щодо України
Категорія
Світ
Дата публікації

Трампу дали слушну пораду щодо України

Трампу дали слушну пораду щодо України
Джерело:  online.ua

Директор Аналітичного центру Байдена, колишній заступник міністра оборони США Майкл Карпентер радить американському президенту Дональду Трампу запросити Україну на наступний саміт "Групи семи", повідомляє ONLINE.UA.

"Повідомляється, що Трамп (за вечерею лідерів G7 – ред.) наполягав на поверненні Росії до "Великої сімки", проти чого виступили інші лідери (групи). Що ще має відбутися, щоб переконати скептиків, що Трамп – маріонетка Путіна?.. Дорогий Дональде Трампе, як щодо запрошення України на наступну зустріч G7? Це бурхлива демократія, яка бореться за виживання як суверенна держава. Поки Ви там, чому Ви не скажете президенту Путіну залишатися вдома, поки він не виведе свої війська з України?",- написав аналітик.

Варто зазначити, що до початку саміту "Групи семи" у французькому Біарріці голова Європейської ради Дональд Туск порадив лідерам G7 замість того, щоб вітати на наступній зустрічі представника Росії, запросити в статусі гостя Україну.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  контррозвідка США намагалася з’ясувати, чи президент США Дональд Трамп секретно не працював на владу Росії проти інтересів Вашингтона.  Однією із причин таких перевірок стало звільнення директора ФБР 2 роки тому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?