Трампу дали жорстку пораду щодо санкцій проти Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Трампу дали жорстку пораду щодо санкцій проти Росії

Трампу дали жорстку пораду щодо санкцій проти Росії
Джерело:  online.ua

У Демократичній партії США пообіцяли «рішучу відповідь» обраному президенту США республіканцеві  Дональду Трампу  в разі якщо він скасує введені президентом Бараком Обамою антиросійські санкції.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю члена палати представників Конгресу США від Демократичної партії Адама Шиффа телеканалу ABC News.


"Якщо він (Трамп - Ред.) хоче завоювати довіру, як президент він повинен припинити міркувати подібним чином", - заявив Шифф.


Так Шифф прокоментував заяви Трампа про те, що причетність Росії до кібератак знаходиться під питанням.


Читайте також:  Втерся: Путін все ж не наважився на гучну відповідь США


"Він повинен припинити принижувати американське розвідтоваристсво, він має довіряти їм", - додав Шифф.


За його словами, в Конгресі США немає ні у кого сумнівів в тому, що саме Росія стоїть за кібератаками. Сумніви, за словами конгресмена, є тільки у Дональда Трампа.


Нагадаємо, раніше Трамп поставив під сумнів твердження про те, що саме Росія атакувала сервери демократів.


Як повідомляв ONLINE.UA,  представник перехідної команди обраного президента США Дональда Трампа Шон Спайсер заявив, що, можливо, не варто вводити санкції проти РФ саме в тому обсязі, в якому їх ввела адміністрація президента Барака Обами.


Як відомо,  США видворили 35 російських дипломатів і ввели нові санкції проти Кремля через кібератаки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?