Трампу перекривають шлях зняття санкцій з Росії: зроблено гучну заяву
Категорія
Світ
Дата публікації

Трампу перекривають шлях зняття санкцій з Росії: зроблено гучну заяву

Трампу перекривають шлях зняття санкцій з Росії: зроблено гучну заяву
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп, якого підозрюють у бажанні домовитися з главою РФ Володимиром Путіним про зняття антиросійських санкцій, буде позбавлений такої можливості на законодавчому рівні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на DW.
Спікер Палати представників конгресу США Пол Райан, який формально є третьою людиною в американській державі, заявив про готовність підтримати міжпартійну ініціативу сенатора-республіканця Джона Маккейна про перетворення санкцій відносно Росії, впроваджених під час правління Барака Обами, на закон.

Читайте також: Зна менитий карикатурист висміяв розчарованого Трампом Путіна
"Якщо ці санкції вирішать пом'якшити, я точно підтримаю включення їх до зводу законів", - сказав він в інтерв'ю медіакомпанії MSNBC.
Як повідомляв ONLINE.UA, в адміністрації Трампа заявили, що очікують від Росії повернення анексованого Криму Україні, а також зниження напруженості на Донбасі. При цьому у Трампа підкреслили готовність вести діалог з РФ.
Пізніше Трамп висловив чітку позицію щодо того, що Росія захопила Крим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?