Трампу розчистили дорогу до фіналу президентських перегонів в США
Категорія
Світ
Дата публікації

Трампу розчистили дорогу до фіналу президентських перегонів в США

Трампу розчистили дорогу до фіналу президентських перегонів в США
Джерело:  online.ua

Головний суперник  мільярдера і кандидата від Республіканської партії США Дональда Трампа на президентських виборах  сенатор від штату Техас Тед Круз в своїй промові після поразки на праймеріз в штаті Індіана заявив, що більше не буде боротися за номінацію від республіканців.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російську службу ВВС.


"Я говорив, що продовжу боротьбу за номінацію до тих пір, поки є реальна дорога до перемоги. Сьогодні з сумом мушу сказати, що ця дорога закрита", - сказав Круз.


Тепер у Трампа з'явилися майже стовідсоткові шанси стати кандидатом в президенти від республіканців.


Минулого тижня Трамп здобув перемогу в усіх п'яти північно-східних штатах, де тоді проводилися праймеріз або кокуси, після чого заявив, що впевнений в тому, що отримає номінацію від республіканців ще до з'їзду, призначеного на липень.


Нагадаємо,  на внутрішньопартійних виборах від Республіканської партії в штаті Вайомінг Тед Круз переміг Дональда Трампа, і отримав всі 14 голосів делегатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?