Трампу в США обіцяють проблеми, якщо він здасть Україну
Категорія
Світ
Дата публікації

Трампу в США обіцяють проблеми, якщо він здасть Україну

Трампу в США обіцяють проблеми, якщо він здасть Україну
Джерело:  Foreign Policy

У разі, якщо переможець президентських виборів в США, республіканець  Дональд Трамп  після інавгурації спробує укласти з президентом РФ Володимиром Путіним угоду про "здачу" України або країн Балтії, його чекає "стіна протидії" в Конгресі від обох партій.


Про це заявив сенатор від Демократичної партії США, член комітету у закордонних справах Кріс Кунс, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Foreign Policy.


Сенатор заявив, що багато законодавців в США стурбовані можливістю початку американсько-російської кампанії проти терористів ІДІЛ в Сирії після вступу Трампа на посаду.


Читайте також: Названо імена друзів і лютих ворогів Путіна в оточенні Трампа


"Я думаю, що ідея про те, що Дональд Трамп може піти на деякі угоди з Путіним з питань України та територіальної цілісності України, (або) країн Балтії та їх статусу, зіткнеться зі стіною протидії в Конгресі", - підкреслив Кунс.


Видання також зазначає, що деякі республіканці заявили в Конгресі, що боротимуться проти спроб полегшити санкції проти РФ або піти їй на поступки.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  радник виборчого штабу Трампа Картер Пейдж не дав прямої відповіді на питання можливості визнання Криму російським.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?