Трапм зробив важливий жест на адресу спецслужби, яка протистоїть Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Трапм зробив важливий жест на адресу спецслужби, яка протистоїть Росії

Трапм зробив важливий жест на адресу спецслужби, яка протистоїть Росії
Джерело:  Bloomberg

Свій перший візит після інавгурації президент США Дональд Трамп зробив в штаб-квартиру Центрального розвідувального управління (ЦРУ), яке протистоїть Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.
Трамп запевнив, що з великою повагою ставиться до відомству, і відкинув думку, що у нього була "ворожнеча" з розвідувальним співтовариством на тлі розслідування про можливу причетність російського уряду до кібератак на американські мережі під час президентської кампанії.
"Ніхто не відноситься до розвідки і ЦРУ краще, ніж Дональд Трамп", – сказав він зустрічали його співробітникам відомства.


Читайте також: Акції проти Трампа: мільйон учасників і "послання" Мадонни , опубліковані фото і відео

За його словами, "можливо, коли-то ви не отримали тієї підтримки, що хотіли".


"Ви отримаєте стільки підтримки, що можливо будете говорити: "будь Ласка, не треба так багато підтримки, пане президенте, будь ласка, не треба нам так багато підтримки", – продовжив Трамп.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  директор ЦРУ Джон Бреннан закликав нового президента США Дональда Трампа бути обережним, здійснюючи кроки до зближення з Росією і попередив його щодо наслідків.


Нагадаємо, що ЦРУ брало активну участь у розслідуванні кібератак під час президентських виборів в США.

Пізніше у розвідувальній спільноті США прямо звинуватили президента РФ Володимира Путіна у тому, що він санкціонувава хакерські атаки і віддав наказ про дискредитацію одного з кандидатів на пост глави Білого дому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?