Треба буде трохи зачекати: мерія Києва виступила з попередженням
Категорія
Україна
Дата публікації

Треба буде трохи зачекати: мерія Києва виступила з попередженням

Джерело:  online.ua

Мер української столиці Віталій Кличко попередив, окремі станції метрополітену можуть обмежувати вхід пасажирів на нетривалий час. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його брифінг від 27 травня.

За словами очільника міста, йдеться перш за все про період час пік.

"У метро, в часи пік, щоб не створювати великого скупчення людей, тимчасово будуть обмежувати вхід на деякі станції. Треба буде трохи зачекати біля входу – дотримуючись дистанції і в масці", - пояснив Кличко.

Столичний мер звернувся до пасажирів київської підземки із закликом дотримуватися правил, від цього залежить здоров'я людей. Перш за все йдеться про соціальну дистанцію та маски. Користування громадським транспортом повинно буди виключно за необхідністю.

Кличко стверджує, близько 34% випадків інфікування нібито стаються саме у транспорті.

Протягом перших днів після відновлення роботи транспортом користувалися 835 тисяч пасажирів. Кількість пасажирів метро за два перші дні сягнула 773 тисячі. До удару пандемії цей показник сягав близько півтора мільйона людей за один день.

Нагадаємо, метрополітени Києва, Харкова, Дніпра, відновили роботу у понеділок, 25 травня. Вони були закритими із середини березня.

Станом на ранок 27 березня по всій Україні зареєстрували 321 новий випадок коронавірусу COVID-19. Загальна кількість сягнула 21 905 інфікованих.

Як повідомляв ONLINE.UA, київські готелі та торгово-розважальні центри зможуть відновити повноцінну роботу наприкінці поточного тижня. За словами мера столиці Віталія Кличка, відповідне рішення вже узгодили посадовці та фахівці. Водночас про відновлення роботи хостелів ще не йдеться, тільки готелів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?