Треба дати їм по морді – друг Путіна виступив з шокуючими погрозами
Категорія
Політика
Дата публікації

Треба дати їм по морді – друг Путіна виступив з шокуючими погрозами

Треба дати їм по морді – друг Путіна виступив з шокуючими погрозами
Джерело:  online.ua

Незмінний поплічник очільника Кремля Володимира Путіна та президент Молдови Ігор Додон виступив з черговою скандальною заявою. Він закликав своїх прибічників "вийти на вулиці" для захисту його президентства після голосування 15 листопада. Політик припустив, що результати підрахунку голосів складуться так, що його обрання доведеться захищати, не пояснивши, втім, якими мають бути ознаки цього. Про це Додон заявив під час мітингу своїх прибічників у центрі Кишинева, передає ONLINE.UA.

 "15 листопада ми всі, як один, маємо піти голосувати. А 16-го, якщо знадобиться, ми всі маємо вийти і захищати свою перемогу",  — наголосив чинний лідер Молдови.

Варто звернути увагу на те, що під час промови політик декілька разів повторив, що потреба "захисту нашої перемоги" є реальною.

"Ми маємо бути жорсткими і давати відсіч. І я вам обіцяю, що ми не впустимо перемогу. І якщо треба буде вийти сюди (на площу) і захищати її – ми вийдемо і будемо захищати. Не заради Додона, а заради наших дітей", — додав Ігор Додон.

Друг Путіна також наголосив, що перед другим туром вирішив вести кампанію жорсткіше.

"Тому що вони (команда Санду - ред. ), поки не отримають по морді – не розуміють", — наголосив глава Молдови.

Як ужезгадувалося раніше, результати президентських виборів у Молдові приємно здивували не тільки Україну, а й усю міжнародну спільноту. 2 листопада офіційно стало відомо, що у першому туру виборів, які відбулися в країні 1 листопада, перше місце посіла прозахідна опозиціонерка Майя Санду. Впливовій політикині вдалося обігнати чинного президента та відданого друга й поплічника очільника Кремля Володимира Путіна — Ігоря Додона.

"Санду, яка є лідером партії "Дія та Солідарність", посіла перше місце і з результатом 36,16% голосів виборців. Другим став чинний глава держави Ігор Додон, який балотувався як незалежний кандидат, — 32,61% голосів", — повідомили в ЦВК Молдови.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Папа Римський вперше вирішив прокоментувати результати виборів президента США та подзвонив Джо Байдену.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?