Треба добитися: у Трампа виступили з жорсткою заявою щодо України
Категорія
Політика
Дата публікації

Треба добитися: у Трампа виступили з жорсткою заявою щодо України

Треба добитися: у Трампа виступили з жорсткою заявою щодо України
Джерело:  online.ua

Особистий адвокат американського лідера Рудольф Джуліані заявив, що Дональд Трамп після, як очікується, виправдання його у процесі щодо імпічменту у Сенаті США, не має відмовлятись від розслідування діяльності Джо Байдена в Україні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на NPR.

"Абсолютно. На 100%. Я б заперечував, якби він цього не зробив. Бо у такому разі він би дав сигнал, що Байден безкарно продав США, пошив нас у дурні в Україні", - поскаржився Джуліані.

Окрім того, юрист також наполіг на тому, що вимоги щодо розслідувань в Україні з боку США не були спрямовані проти Байдена. За словами Джуліані, "вся ситуація щодо України викривлена".

"Я вважаю, що це може стати одним із значних прикладів корупції в історії США, якщо ця справа не буде розслідувана на найвищому рівні двох урядів. Демократам вдалося представити це, як "спробу зашкодити Байдену". Але це не стосується Байдена", - наголосив Джуліані.

Варто звернути увагу на те, що адвокат президент США також відзначив, що він досі шукає "більше інформації" про діяльність Байдена в Україні.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, особистий адвокат американського лідера Рудольф  Джуліані пообіцяв публікацію звіту  австрійського лікаря про те, що ексгенпрокурор Віктор Шокін, який скаржився на тиск зі сторони Джо Байдена, нібито був при смерті в результаті замаху.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?