Треба припинити залучати тих, хто висмоктує з України всі соки - Рабінович про кредити МВФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Треба припинити залучати тих, хто висмоктує з України всі соки - Рабінович про кредити МВФ

Треба припинити залучати тих, хто висмоктує з України всі соки - Рабінович про кредити МВФ
Джерело:  online.ua

Головні завдання для України зараз - не допустити зняття мораторію на продаж державної землі і знайти нові джерела інвестицій в розвиток економіки, заявив народний депутат, голова підкомітету Ради з прав людини і лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович.
Про це він заявив в програмі «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна».
«Я зараз розробив законопроект про інвентаризацію української землі, щоб кожен шматочок, кожен клаптик землі був на обліку. Закликають зараз продавати землю - це такі досвідчені пройдисвіти, що за ними потрібне око та око. Я сподіваюся, що цей законопроект знайде підтримку в залі Верховної Ради», - сказав нардеп.
За його словами, «є рубікон, який не можна далі переходити»: «Земля України не повинна стати торгом з МВФ в заставу того, що влада потім вкраде», - заявив Рабінович.
При цьому, каже нардеп, Україні потрібні нові інвестори і кредити. «Вони обов'язково повинні прийти в нашу країну. Але тільки це повинні бути не кредити та інвестиції від тих, хто налаштований тільки експлуатувати нашу країну. Треба припинити залучати тих, хто висмоктує з країни всі соки», - підкреслив він.
Рабінович впевнений, що МВФ наступного тижня залишить Україну. «Йому повинно бути заборонено тут працювати, а його борги нехай повертають ті, хто їх безсоромно всі роки нашої незалежності розкрадав; ми з вами цих грошей не брали, їх не брали наші діти, їх безсовісно розкрадала влада. Таким шляхом пішли ряд країн, зокрема, Ірландія - і вони нормально почуваються», - заявляє нардеп.
За його словами, він веде переговори про інвестиції з європейськими партнерами. «Ми працюємо над залученням зовсім інших інвестицій, нових економічних проектів - зараз я в Європі веду переговори про це з новими людьми тут, з тими, хто прийде до влади в ключових країнах через півроку-рік, з тими, хто по-новому бачить Європу, по-новому бачить Україну», - розповів Рабінович.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?