"Треба просто прийти і попісяти": в штабі Порошенко мотивують Зеленського, як можуть
Категорія
Україна
Дата публікації

"Треба просто прийти і попісяти": в штабі Порошенко мотивують Зеленського, як можуть

"Треба просто прийти і попісяти": в штабі Порошенко мотивують Зеленського, як можуть
Джерело:  online.ua

У штабі кандидата у президенти Петра Порошенка заявили, що не задоволені тим, яке місце у виборчій кампанії займає обговорення аналізів.З даною заявою виступив речник штабу Олег Медведєв, передає ONLINE.UA.

"Нам прикро, що ця тема дуже багато займає місця у виборчій кампанії. Нам якось трошки ніяково перед зовнішнім світом. Але ми прийняли цей челендж від команди Зеленського, тому не треба зіскакувати, треба просто прийти і попісять", – сказав Медведєв.

Також прес-секретар штабу зазначив, що волонтерська антидопінгова організація VADA, яка чекає обох кандидатів для аналізів, надасть результати за три дні.

 "І орієнтовно, за моїми даними, в понеділок ми всі заспокоїмося і забудемо про це питання, і в нас цілий тиждень буде якась змістовна дискусія", – зазначив речник штабу Порошенка.

Нагадаємо, 10 квітня стало відомо, що експерти Voluntary Anti-Doping Association у Києві візьмуть кров для аналізів у кандидатів в президенти Петра Порошенко та Володимира Зеленського, аби провести їх в США на базі спортивної медичної лабораторії.

Як повідомляв ONLINE.UA, 9 квітня очільник НПУ Сергій Князєв та заступник Арсена Авакова Сергій Яровий приїхали на НСК "Олімпійський", щоб оцінити безпековий момент можливих дебатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?