Треба саджати - команда Зеленського звернулася до народу
Категорія
Україна
Дата публікації

Треба саджати - команда Зеленського звернулася до народу

Треба саджати - команда Зеленського звернулася до народу
Джерело:  online.ua

Очільник політичної сили "Слуга народу" і заступник голови однойменної фракції у Верховній Раді Олександр Корнієнко наголосив, що цієї весни точно потрібно розпочати посадки, як цього вони обіцяли під час передвиборчої кампанії. З такою гучною заявою політик виступив на погоджувальній раді 2 березня, передає ONLINE.UA.

"Щодо загально політичної ситуації. Дійсно, прийшла весна, багато людей очікує посадок, які ми обіцяли в минулому році. Зрозуміло, що минулої весни ми просто б не встигли це зробити. Цієї весни точно це треба буде робити", - заявив нардеп.

Окрім того, він додав, що конче необхідно 4 березня "провести дуже серйозну розмову" з очільниками правоохоронних органів. За словами Корнієнка, в першу чергу необхідно з’ясувати у керівника Офісу генпрокурора Руслана Рябошапки, чому реформа прокуратури "заважає висувати конкретні підозри".

Очільник партії Зеленського додав, що повинна бути "розмова непроста з Національним антикорупційним бюро, яке довго розповідало протягом останніх 5 років, що їм заважає відсутність політичної волі".

За словами політика, глава держави змінився, політична воля змінилась, а роботи НАБУ все одно не видно, тому "треба піднімати конкретні питання, як цю роботу налагодити". Корнієнко підкреслив, що є питання і до очільників МВС, СБУ і ДБР – зокрема, щодо "поточної діяльності розслідування тих резонансних справ, які у всіх на слуху".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше колишній бранець Станіслав Асєєв розповів, як бойовики обдурили Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?