Треба жорсткого мужика: Слуга народу розкритикувала політику Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Треба жорсткого мужика: Слуга народу розкритикувала політику Зеленського

Треба жорсткого мужика: Слуга народу розкритикувала політику Зеленського

Представники політсили "Слуга народу" скаржаться, що найбільш проблемними регіонами для Офісу президента є прикордонні області, де призначені Володимиром Зеленським очільники ОДА не мають ніякого впливу на місцеву політику. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

"Там класні хлопці губернатори, але вони нічого не можуть зробити. Кернес за 15 років вибудував таку структуру – силовики, депутати, медіа, що новий губернатор робиться безруким. Одеса – це взагалі окрема тема: там і Труханов, і Альперин, і купа інших дрібних банд. Туди треба жорсткого мужика зі сталевими нервами, а наш голова ОДА – добряк", - скаржаться нардепи.

Варто звернути увагу на те, що найбільш проблемними "слугам" видаються Миколаївська, Харківська та Одеська області. Окрім народних обранців, незадоволена кадровою політикою, а іноді і її відсутністю, влада на місцях. Деякі з опитаних мерів не під запис розповідали, що у Зеленського відсутня стратегія регіональної політики. А чинного "куратора" регіонів Трофімова "в очі не бачили".

"Ви питаєте, яка стратегія регіональної політики Зеленського? Напевно, вона полягає у її відсутності" – розповідає один з міських голів.

Багато міських голів та впливові представники різних регіонів досить критично висловлюються щодо роботи Офісу в питаннях регіональної політики. Вони описують цю роботу одним словом: хаос.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, президентська політсила "Слуга народу" запланувала з’їзд на15 лютого. Окрім того, цього ж дня буде організовуватися великий збір і навчання місцевих депутатів і голів об’єднаних територіальних громад.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?