Тренер "Дніпра": ми повинні кусатися за кожен метр поля
Категорія
Спорт
Дата публікації

Тренер "Дніпра": ми повинні кусатися за кожен метр поля

Тренер "Дніпра": ми повинні кусатися за кожен метр поля
Джерело:  online.ua

Головний тренер "Дніпра" Дмитро Михайленко заявив, що в нинішньому сезоні футболісти повинні чіплятися за кожне очко, кусатися за кожен метр поля, за кожне єдиноборство, щоб вирішити задачу збереження прописки в Прем'єр-лізі.
"Про зняття очок я дізнався в кінці минулого тижня. Від керівництва клубу. Мені повідомили про факт. У будь-якому випадку, ми будемо розглядати цей сезон як формуючий етап для команди на майбутнє. Ми повинні чітко розуміти, з якими футболістами" Дніпро "буде співпрацювати в тривалій перспективі. Нам потрібні, в першу чергу, футболісти, що володіють характером, морально-вольовими якостями. "Дніпро" завжди славився такими. Тому ми будемо проводити ротацію, пробувати молодих. Нам потрібно розуміти, з ким нам по дорозі, а хто піде своєю дорогою. Повторюся: етап до нового року ми будемо розглядати як формуючий. Будемо дивитися футболістів у важкій ігровій ситуації, адже у нас не буде легких ігор. Ми повинні чіплятися за кожне очко, кусатися за кожен метр поля, за кожне єдиноборство. Таким чином футболісти будуть рости, перевіряти себе в екстремальних ситуаціях. І ми будемо розуміти, хто з них в змозі приносити користь "Дніпру" в найближчому майбутньому", - сказав Михайленко в інтерв'ю офіційному сайту "Дніпра".
Дивіться: Десна — Дніпро - 6-7: відео кубкової битви
Нагадаємо, рішенням Дисциплінарного комітету ФІФА з "Дніпра" знято шість очок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?