Тренер "Карпат" звернувся до Порошенка через ситуацію в українському футболі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Тренер "Карпат" звернувся до Порошенка через ситуацію в українському футболі

Тренер "Карпат" звернувся до Порошенка через ситуацію в українському футболі
Джерело:  Експрес

Головний тренер львівських "Карпат"Валерій Яремченко, який очолив львів'ян на початку червня, вважає, що сьогодні на український футбол боляче дивитися.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це він заявив в інтерв'ю газеті "Експрес", коментуючи трансфер захисника "Карпат" Ігоря Пластуна в болгарський "Лудогорець".
"Я нічого не маю проти Болгарії як нації, я говорю чисто з футбольних міркувань. Подивіться в рейтинг ФІФА, де в ньому Україна і де Болгарія. Ми маємо дві команди в Лізі чемпіонів, вони одну, яка ще повинна пройти довгий відбір в груповий етап. Якщо футболіст переходить в футбольні чемпіонати великих країн, то це одне. Але якщо людина, яка ще не має смаку великих перемог в Україні, йде в "Лудогорець", то на таке боляче дивитися. Ні, я не засуджую Пластуна, це питання до президента. Але не до президента "Карпат", а до нашого великого президента. Може в нашій країні щось не так, якщо футболісти тікають з неї навіть на шкоду своїй професійній кар'єрі? І приклад Пластуна далеко не єдиний в нашому футболі", - розповів Яремченко.

Дивіться: Опубликован календарь чемпионата Украины 2016/2017 по футболу
Відзначимо, що ще один футболіст "Карпат" - півзахисник Олексій Гуцуляк - перейшов в четверту команду Іспанії "Вільярреал".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?